Brandmeld
installaties

Brandveilig!

Met onze sluitende brandbeveiliging systemen bent u er altijd op tijd bij als er een brand dreigt te ontstaan in uw gebouw. Snelle opsporing van een brandsignaal zorgt ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten altijd gewoon door kunnen gaan. En belangrijker nog: u kunt dan iedereen op tijd in veiligheid brengen en eventuele (milieu)schades voorkomen!

Soorten Brandmeldinstallaties

Afhankelijk van de omvang en hoogte van uw gebouw en de zelfredzaamheid van de aanwezigen kiezen we een al dan niet geautomatiseerde brandmeldinstallatie met toebehoren die bij u past:

  • Ontruimingsinstallatie

  • Blusinstallatie

  • Sprinklerinstallatie

  • Rookmelders

  • Externe melders

  • Handmelders

  • Branddeuren

  • Automatische alarmering brandweer

Een brandmeldinstallatie volgens de NEN2535-norm is in sommige gevallen zelfs verplicht. Bijvoorbeeld als er mensen in het pand slapen of op verdiepingen werken. Kortom: als er meerdere levens in gevaar kunnen komen. Als u wilt controleren of dit ook op uw situatie van toepassing is, dan kunt u dit achterhalen in het bouwbesluit van uw gebouw. Onze gecertificeerde vakmensen kunnen uw brandmeldinstallatie ook koppelen aan uw beveiligingssysteem als u dat wenst. Wij komen natuurlijk graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken zodat we samen de beste oplossing kunnen kiezen voor uw organisatie.

Het Intralectric effect

Allround, meer dan 40 jaar ervaring in het vak elektrotechniek met veelzijdige installatiesystemen. Met onze brandmeldinstallaties en beveiligingssystemen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsvoering en uw mensen voor altijd veilig zijn. Voor vaste én nieuwe klanten!

Afspraak is afspraak

Voorkom brand en voorkom schade! Wij helpen u om dat te realiseren! En afspraak is afspraak. U kunt altijd op ons rekenen! Neem contact op! Bel 0174 - 22 14 22 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar een prettige samenwerking?