Zonnepanelen

Voor niets gaat de zon op

Zonlicht is goed om te zetten in energie en is daarom een hele goede vorm van duurzame energie. Plaats daarom onze zonnepanelen en geniet van de vele voordelen:

  • Zonnepanelen verdienen zich altijd terug en uw energierekening verlaagt onmiddellijk na plaatsing!

  • Zonnepanelen maken het hele jaar door elektriciteit uit zonlicht, ook als het bewolkt is en in de winter. Zonnepanelen zijn de enige apparaten die geen elektriciteit verbruiken, maar produceren.

  • Met zonnepanelen gebruikt u een onuitputtelijke energiebron: de zon, terwijl de voorraad olie, kolen en gas opraakt.
  • Zonne-energie is stil en veilig. Zonnepanelen maken geen lawaai en produceren geen gassen of uitstoot.
  • Zonnepanelen bieden meer onafhankelijkheid van energieleveranciers.

De overheid stimuleert het gebruik van zonne-energie, daarom kunnen particulieren en bedrijven gebruik maken van de ‘Stimulering Duurzame Energieproductie’ (SDE), waarbij de productie van schone kilowatturen worden gesubsidieerd. Ook is het mogelijk voor bedrijven om belastingvoordeel te ontvangen. Een overzicht voor eventuele subsidies vindt u op www.energiesubsidiewijzer.nl

Laat zonnepanelen deskundig plaatsen

Het plaatsen van zonnepanelen vereist wel wat kennis en kunde en daarvoor bent u bij Intralectric aan het goede adres. Onze gecertificeerde vakmensen gaan voor u veilig het dak op, bepalen de ideale ligging, plaatsen het bevestigingsmateriaal en de bekabeling vakkundig en sluiten de techniek goed aan op de groepenkast. Wij regelen dit tot in detail voor u zodat u kunt profiteren van een optimaal rendement. En daarna gaat de zon haar werk doen! De zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit. Dan vormt de omvormer deze elektriciteit om voor ingang op het openbare elektriciteitsnet. Vervolgens wordt de geproduceerde elektriciteit teruggegeven aan het elektriciteitsnet, wat een speciale productiemeter registreert. De teruggekeerde stroom vergoedt uw energiebedrijf aan u door deze in mindering te brengen op uw factuur.

Tevreden zonaanbidders

Intralectric heeft al veel zonnepanelen geplaatst bij tevreden klanten en werkt hierbij nauw samen met gerenommeerde leveranciers. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel kleine als grote netgekoppelde zonnestroomsystemen. Ook bieden wij autonome zonnestroomsystemen aan voor situaties waarbij geen elektriciteitsnet beschikbaar is. Wij werken uitsluitend met 1e klas gekeurde materialen voor een gegarandeerde blijvende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Enkele voorbeelden van onze zonneprojecten:
  • Sporthal Zuidhaghe, gemeente Den Haag: 216 zonnepanelen
  • Sporthal Leidschenveen, gemeente Den Haag: 328 zonnepanelen
  • Sporthal Gaslaan, gemeente Den Haag: 184 zonnepanelen
  • BP management; 84 zonnepanelen
En natuurlijk hebben we ook zonnepanelen gelegd op ons eigen Intralectric-dak!

Het Intralectric effect

Allround, meer dan 40 jaar ervaring in het vak elektrotechniek waardoor we snel kunnen schakelen naar actuele zonnestroomsystemen. De interesse voor onze zuinige zonnepanelen is groot. Bij vaste én nieuwe klanten!

Afspraak is afspraak

Kies ook voor de zon; goed voor de natuur én uw portemonnee! Wij plaatsen de zonnepanelen deskundig voor u! En afspraak is afspraak. U kunt altijd op ons rekenen! Neem contact op! Bel 0174 - 22 14 22 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar een prettige samenwerking?