Vacature Industrieel Elektromonteur @ Intralectric BV

Elektraspecialist gezocht!
Bij Intralectric zijn wij op zoek naar een gemotiveerde INDUSTRIEEL ELEKTROMONTEUR die ons professionele en enthousiaste team wil komen versterken! Heb jij ervaring in de industriële elektrotechniek en wil jij je nog verder ontwikkelen in het installeren, onderhouden, repareren of testen van verschillende industriële elektrotechnische installaties? Dan is Intralectric op zoek naar jou!

Als Industrieel Elektromonteur houd jij je bezig met heat tracing, installeren en monteren van regel- en verdeel- kasten, instrumentatie en installeren van bedieningspanelen. Je bent expert op het gebied van elektrotechniek en je lost storingen op. Je zet je elektrotechnische kennis in, maar je kunt je ook goed redden op het vlak van procesautomatisering. Een boeiende en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!

Zo ziet je werkdag bij Intralectric eruit:
In de ochtend pak je je werktablet en neem je de planning door. Je bekijkt naar welke locaties je gaat, welke werkzaamheden er verricht moeten worden en wat voor materialen je daarvoor nodig hebt. Aangekomen op de werklocatie neem je de veiligheidsnormen goed in acht en neem je de bijbehorende PBM’s in gebruik. Dan ga je aan de slag. Je lost een storing op of je installeert een (nieuw) onderdeel aan de elektrotechnische installatie. Aan het einde van de dag rapporteer je de uitgevoerde werkzaamheden aan de projectleider en geef je door welke materialen je hebt gebruikt. Zo krijg je diverse opdrachten, leer je steeds weer nieuwe dingen en kom je op unieke locaties. Afhankelijk van jouw behoeftes kun je ingezet worden bij klanten waar wij langdurige projecten hebben lopen alsmede bij klanten waar je kleinere projecten uitvoert.

Je komt bij ons terecht in een professioneel team van collega’s met wie je samen elektrotechnische werkzaamheden gaat uitvoeren. Je zult zoveel mogelijk worden ingezet op het vakgebied waarin jij interesse en/of ervaring hebt.

Waar ga je werken?

Intralectric is een landelijk erkend elektrotechnisch installatiebedrijf gericht op het realiseren van projecten in de meet- en regeltechniek, elektrotechniek en heat tracing. Wij ontwerpen, adviseren en installeren alle voorkomende werkzaamheden voor particulieren en bedrijven in de utiliteit en industrie. Daarbij zoeken wij altijd naar een creatieve, duurzame en energiebesparende oplossing. Met ruim 30 jaar ervaring als totaal installateur vinden we voor bijna elk probleem een oplossing. Wij zijn trots op onze diverse klanten zoals gemeenten en industriële klanten.

Wat wij vragen

 • Een afgeronde opleiding in de elektrotechniek
 • Installatietechnische werkervaring
 • Een klantgerichte en flexibele houding
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Stressbestendigheid en de vaardigheid om snel te kunnen schakelen
 • Rijbewijs B

Wat wij bieden:

 • Salaris volgens de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ingerichte bedrijfsauto van de zaak
 • Veelzijdige uitdaging, vrijheid en afwisseling
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Een gezonde, veilige en vooral gezellige werkplek

Heb je interesse in deze functie?

Ben jij enthousiast, representatief, stressbestendig en servicegericht? Wij bieden je een leuke, leerzame en afwisselende functie in een informele jonge werkomgeving. Salariëring afhankelijk van werkervaring!
Wij ontvangen graag jouw CV!

Sleep en drop bestanden hier of Browse