Vacature Monteur Elektrische Installaties @ Intralectric BV

Elektraspecialist gezocht!

Bij Intralectric zijn wij op zoek naar een gemotiveerde elektromonteur die ons professionele en enthousiaste team wil komen versterken! Heb jij ervaring in de elektrotechnische installatietechniek en ben jij in het bezit van een opleiding tot monteur elektrotechnische installaties niveau 2 of hoger? Dan is Intralectric op zoek naar jou!

Als Elektromonteur bij Intralectric kom je in een professioneel team van collega’s terecht waarmee jij samen elektrotechnische uitdagingen aangaat. Je zult zoveel mogelijk worden ingezet op het vakgebied waar jij interesse en/of ervaring in hebt. Een boeiende en uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is!

Hoe ziet je werkdag bij Intralectric eruit?
In de ochtend start jij de dag met het doornemen van de planning en locatie(s) voor die dag. Dit gebeurt via de tablet die jij van ons in bruikleen krijgt, hierin staan alle werkzaamheden die verricht moeten worden die dag en welke materialen ervoor nodig zijn. Wanneer je daarna aankomt op locatie is het belangrijk dat je eerst alle veiligheidsnormen goed in acht neemt en de bijhorende PBM’s in gebruik neemt. Daarna starten jouw werkzaamheden, bijvoorbeeld een storing oplossen of een aanpassing aan de elektrotechnische installatie verrichten. Aan het einde van de dag rapporteer jij de uitgevoerde werkzaamheden en verbruikte materialen via de tablet. Zo krijg je diverse opdrachten en hierdoor ben jij bezig met verschillende werkzaamheden. Projecten variëren van een paar uur tot een aantal weken op eenzelfde locatie. Zo leer je elke dag weer nieuwe dingen en kom je op unieke locaties.

Waar ga je werken?

Intralectric is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en zich onder andere heeft gespecialiseerd in de meet- en regeltechniek, heat tracing en de nieuwbouw, verbouw en onderhoud van de elektrotechnische installaties in de industrie en de utiliteit. Daarbij zoeken wij altijd naar een creatieve, duurzame en energiebesparende oplossing.

Wat bieden wij?

 • Salaris volgens CAO voor het Technisch Installatiebedrijf.
 • Goede primaire en secundaire voorwaarden
 • Volledig uitgerust bedrijfsvoertuig
 • Veelzijdige uitdaging, vrijheid en afwisseling
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Een gezonde, veilige en vooral gezellige werkplek

Naar wie zijn wij opzoek?

Jij bent een enthousiaste vakman met veel kennis en interesse in elektrotechniek. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding in de elektrotechniek.
 • Installatietechnische achtergrond
 • Je bent stressbestendig en in staat om snel te schakelen.
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een klantgerichte instelling.
 • Rijbewijs B.

Heb je interesse in deze functie?
Ben jij representatief, servicegericht en enthousiast geworden van wat je hierboven hebt gelezen? Wij bieden een leuke, uitdagende en leerzame functie in een informele werkomgeving. Salariëring afhankelijk van werkervaring! Wij ontvangen graag jouw CV!

Sleep en drop bestanden hier of Browse